top of page
Reiki Treatment

Vindecarea Reconectivă

Tehnica de Vindecare Reconectiva, este adesea o experiența care schimba viata, deoarece utilizează noi frecvente care permit vindecarea trupului, mintii si spiritului. Considerabil diferita de Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong sau Vindecarea Practica, Vindecarea Reconectiva este dincolo de orice tehnica pe care ai întâlnit-o vreodată.

"Daca ești norocos, vindecarea ta va veni in forma pe care ai anticipat-o.

Daca ești într-adevăr norocos, vindecarea ta va veni într-o forma pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gândit-o in mod specific pentru tine."

Eric Pearl

Aceste energii intens palpabile sunt amorsate de Practicianul tău de Vindecare Reconectiva la începutul ședinței si continua sa lucreze cu tine, mult după ce ședința s-a încheiat. Prin participarea ta la aceste sesiuni, vei fi schimbat pentru totdeauna, funcționând la o frecventa cu mult mai înalta decât oricând înainte si fiind acordat de ea.

Informații despre ședința de Vindecare Reconectivă:

Îmbrăcămintea: Poartă haine confortabile, potrivite cu anotimpul. Ai in vedere ca, in timpul ședinței de vindecare, vei sta întins cu fata in sus (descălțat), pe o masa de masaj.

 

Parfumuri: Înaintea ședinței evita parfumul si folosirea săpunurilor parfumate si/sau a soluțiilor pentru îngrijirea parului si pielii. Ședințele ar trebui sa fie pe cat posibil mai lipsite de parfumuri.

 

Bijuterii: Daca te simți confortabil, in timpul ședinței poți purta orice bijuterie.

 

Starea mentala: In timpul ședinței ti se va cere sa te întinzi pe o masa de masaj, sa închizi ochii si sa te destinzi. Cel mai bine este sa fii in stare de receptivitate si sa permiți ceea ce se presupune ca se va întâmpla. In timpul acestor ședințe nu este necesar si, de fapt, nici nu se recomanda sa meditezi, sa te rogi sau sa vizezi un anumit rezultat. Fii receptiv la aceasta experiența, știind ca participi la un proces pozitiv si palpitant, ajuns la tine de la Dumnezeu / Iubire / Univers (alege tu varianta), cu intenția de a-ti oferi exact ceea ce ai nevoie acum.

 

Durata: Ședințele de vindecare reconectivă durează in mod obișnuit 30 minute si de obicei se recomanda una pana la trei ședințe.

bottom of page