top of page

Masaje

Experimentați unul dintre numeroasele noastre tipuri de masaj pentru a vă revitaliza corpul și spiritul. Fie că sunteți în căutarea unui masaj o singură dată sau a unui plan de tratament personalizat, suntem pregătiți să vă satisfacem nevoile. De la diverse tipuri de masaj teraputic la masajele destinate  mâinilor și picioarelor, specialiștii noștri sunt gata să vă răsfețe.

 

Iată ce vă oferim:

Acupressure

Masaj Shiatsu

Shiatsu este o tehnica de masaj de origine japoneza, care utilizeaza atingerea pentru a restabili circulatia energiei vitale (Qi), in zonele corpului in care aceasta este deficitara sau se gaseste in exces. Acest masaj consta in tehnici de aplicare de presiune cu degetele, dar si cu palmele, pumnii, coatele asupra unor puncte precise (punctele de acupunctura), situate de-a lungul meridianelor si care controleaza un organ sau o functie specifica a organismului. Cu alte cuvinte, este un tip de acupunctura fara ace.

Masaj Balinez

Originar din Bali, acest masaj este unic prin faptul ca reunește mai multe practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctura, reflexologia și aromaterapia, fiind totodată si una din cele mai vechi tehnici de masaj  tradițional din Indonezia.  
Scopul principal al  masajului balinez este să creeze un echilibru între minte și spirit stimulând oxigenarea sângelui și circulația fluxului de energie (qi) prin corp, aducând astfel o stare de bine, calm și relaxare profundă.

Massage
Relaxation

Masaj Lomi Lomi

Ritualul Lomi-Lomi este un masaj străvechi folosit de către maeștrii vindecători din Hawaii care are la bază filozofia Huna, a cărei credință fundamentală este că totul caută să fie în armonie și totul caută dragoste.

 Lomi-Lomi, sau “brațele iubitoare”, este un masaj care folosește mișcări continue, care aluneca pe corp, ajutând oaspetele sa se relaxeze, să se abandoneze și, pur si simplu, sa fie.


În timp ce tehnica este o parte importantă a masajului și a vindecării asociate, o mare parte a masajului este realizată prin dragoste, concentrarea practicianului asupra clientului fiind profundă și completă, folosind mâini și o inimă iubitoare.


La nivel fizic, prin Lomi Lomi, stresul si tensiunea sunt înlăturate, fluxul sangvin si cel limfatic sunt intensificate si eliminarea deșeurilor si toxinelor sunt stimulate la fiecare mișcare.

Masaj Suedez

Masajul suedez a aparut la inceputul secolului 19 numindu-se "gimnastica medicala suedeza" iar miscarile erau efectuate de catre un medic terapeut. Cativa ani mai tarziu, in Europa au devenit cunoscute ca "miscari suedeze" iar in anul 1858 fiind cunoscut in Statele Unite ca "miscari suedeze curative". In ziua de astazi este cunoscut simplu sub denumirea de "masaj suedez"
Acesta este un tratament prin masaj care îndepărtează oboseala și durerea resimțite la nivelul mușchilor și calmează mintea.

Massage
Facial

Masaj Facial

Acest tip de masaj reprezintă o metodă naturală de lifting facial, conferindu-i chipului un aspect luminos, relaxat și tânăr. Masajul facial relaxează și întinerește fața ca urmare a oxigenării celulelor și îmbunătățirii circulației sângelui, hidratării sporite a țesuturilor, eliminării toxinelor și recăpătării flexibilității pielii. După câteva ședințe, calitatea pielii se va îmbunătăți, liniile fine vor dispărea, iar ridurile adânci se vor netezi.

Masaj Capilar

Masajul capilar se refera la tehnicile manuale aplicate scalpului pentru a îmbunătăți circulația sângelui în zonă și a decontracta mușchii implicați in formarea expresiilor faciale. Acesta relaxează zona capului si da o stare de bine atât psihic cât si fizic.
Masajul poate fi făcut pe tot scalpul sau parțial pe creștet, pe frunte sau pe lateralele scalpului.

Head Massage
Silovoj-massazh-v-4-ruki.jpg

Masaj la 4 mâini

Acest tip de masaj este facut de către doua terapeute care își coordonează mișcările, îmbinând presopunctura cu mișcări delicate si potrivite ca intensitate, dar si mișcări de compresie musculara blânda, iar la finalul acestei experiențe, senzația este cu de relaxare profundă. 
Stimularea diferitelor zone ale corpului, mai ales umerii si picioarele, unde se acumuleaza multa tensiune, se face simultan, iar efectul de relaxare este mai rapid, mai intens si mai puternic.

Masaj pentru cupluri

Veți fi răsfățați amândoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți , într-un spațiu special amenajat pentru terapii în doi, cu decor cald și plăcut care să amplifice idea de romantism și relaxare.

Masajul in cuplu are aceleași virtuți ca si masajul terapeutic: atenuează tensiunea, reduce stresul, calmează durerile, relaxează musculatura, devenind un ritual încântător al simțurilor pentru parteneri, condimentat de răsfăț si senzualitate. Încearcă-l si tu împreuna cu persoana draga!

cupluri2.jpg
Reflexology

Refelxologie

Tehnica de reflexoterapie este practica masarii anumitor puncte ale piciorului in scopul eliberarii tensiunilor si tratării bolilor. Aceasta tehnica este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe ale organelor.

Reflexoterapia stimuleaza eliminarea toxinelor, imbunatateste circulatia si sustine sistemul imunitar, restabilind echilibrul corpului intre yin si yang, incurajand autovindecarea si intarind corpul.

Este o terapie ideala pentru persoanele care au nevoie de o reincarcare fizica sau ale caror sisteme imunitare au nevoie de un impuls.

Masaj: Treatments
bottom of page