top of page
  • Poza scriitoruluiAndreea

Chakrele superioare, semnificatie.
Majoritatea oamenilor au auzit de principalele sapte chakre ale corpului si au lucrat cu ele. Mai exista insa si alte chakre, mult mai putin cunoscute. Chakrele cerului sunt hranite de cele mai subtile energii spirituale.


Chakra a 8-a, In a 8-a chakra, traim o uniune profunda, nu doar cu intreaga creatie, ceea ce se intampla in a 7-a chakra, dar cu insusi creatorul, e inefabil si nu poate fi cuprins intr-o imagine a simturilor. Acest centru e legat de domeniul arhetipal, de imaginile si amintirile originare care apartin colectivului uman.

Elementul chakrei a 8-a este sufletul, culoarea este auriu, ca aspectele corporale-aceasta este arhitectul corpului, instinctul este transcendenta. Nu exista aspecte psihologice, nici glande asociate. Semintele sale sunt potentialul pentru eternitate. Expresiile negative sunt faptul ca aceasta contine tiparele pentru boli si include potentialul pentru oroare cosmica, asa cum traiesc cei prinsi intre lumea spiritului si cea a materiei.

Nici vi, nici morti, sunt prinsi intr-un taram de cosmar din care nu se pot trezi. Acestea sunt purgatoriile.


Chakra a 9-a, elementul chakrei a 9-a este spiritul, nu exista aspecte corporale, instinctul este cel de eliberare, nu exista aspecte psihologice, nici glande asociate, samanta este potentialul pentru infinit si nu are aspecte negative.

A 9-a chakra reprezinta sinele nenascut si nemuritor. Sinele precede timpul si nu iarta niciodata in raul prin care curge timpul. El patrunde spatiul si a existat inainte de manifestarea universului. Procesul celei de a 9-a chakre este abilitatea de a tine un secret chiar si fata de tine insuti.

Secretul este ca acum mult timp acea imensa forta pe care o cunoastem ca Dumnezeu, a decis din locul sau de vid, sa se experimenteze de sine insusi. Asa ca s-a manifestat acum 12 miliarde de ani , ca o singularitate din care s-a manifestat materia.

Forta imensa a continuat sa se exploreze pe sine prin toate formele de viata, dar fiindca forta imensa este omniprezenta si omniscienta, fiecare din manifestarile ei aveau si ele aceste calitati, de aceea a trebuit sa tina secreta natura fiintei sale chiar si fata de sine insusi, pentru a se cunoaste pe sine prin cele 10 000 de forme ale sale.


226 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page