1192010_edited.png

Deschiderea chakrelor

Anatomia chakrelor 

Indiferent unde s-a născut, fiecare om are un schelet cu exact acelaşi număr de oase. în mod similar, cu toţii avem o anatomie luminoasă, care include chakrele şi meridianele cunoscute în acupunctura. Cuvântul chakra înseamnă „roată" în sanscrită. Chakrele sunt discuri rotitoare de energie. Ele sunt conectate la coloana vertebrală şi sistemul nervos central şi se extind la zece-cincisprezece cm în afara corpului. Chakrele sunt o conductă directă către reţeaua neuronală umană. Ele se rotesc în sensul acelor de ceasornic, în aceeaşi direcţie în care se învârtesc şi braţele galaxiei.

Corpul curcubeu

Fiecare chakră are o frecvenţă unică, pe care o percepem printr-o culoare a curcubeului. Chakrele unui nou-născut prezintă culorile lor pure - de la roşu în prima chakră la violet în cea de-a şaptea. Pe măsură ce îmbătrânim, culorile se atenuează. Traumele şi pierderile din viaţa noastră lasă în urmă reziduuri toxice, care se lipesc de o chakră şi nu îi permit să vibreze la frecvenţa sa pură, iar îmbătrânirea fizică se accelerează. Atunci când un şaman îşi încheie procesul de vindecare, chakrele sunt curăţate. Se învârt liber şi vibrează, din nou, cu puritatea lor de la început. Şamanii din Amazon cred că, atunci când îţi cureţi toate chakrele, obţii un „corp curcubeu". Fiecare centru vibrează la frecvenţa sa naturală şi radiază în cele şapte culori ale curcubeului.

Deschiderea chakrelor

Chakrele metabolizează energiile vieţii din natură. Toate energiile noastre vin din cinci surse: (1) plantele şi animalele, (2) apa, (3) aerul, (4) lumina soarelui şi (5) energia biomagnetică (chi în Est şi causay la incaşi). Aceşti nutrienţi variază de la hrana materială, compusă din animale şi plante, la cea subtilă - Lumină pură şi energie. Absorbim hrana compusă din animale, plante şi apă prin tractul digestiv, oxigenul prin plămâni, lumina soarelui prin piele şi chi-ul prin chakre. Energiile luminoase circulă prin chakre, tot aşa cum apa şi mâncarea, energiile fizice, circulă prin corpul nostru. Atunci când tractul digestiv este blocat, nu putem absorbi nutrienţii din hrană. în mod similar, atunci când
chakrele sunt blocate, nu putem asimila chi-ul stocat în Câmpul Energetic de Lumină.

Deschizandu-vă chakrele si permitand fluxului de energie sa va inunde trupul vă veti simti mai echilibrat, mai sanatos si veti avansa spiritual. 

Vă așteptăm!